Nieuws
Asfaltdag 2019 | Programma

Asfaltdag 2019 | Programma

De Asfaltdag meemaken betekent "dat je weer bij bent als het over asfalt gaat". Met als bijkomend voordeel dat je kunt zeggen "ik was er ook bij". Genoeg redenen om 10 december naar Amersfoort te komen. Naast een uitgebreide expositie van tientallen bedrijven met de nieuwste ontwikkelingen uit de branche is er een zeer gevarieerd sprekersaanbod. Daarmee biedt de Asfaltdag, georganiseerd door Eurobitume en de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland, de beste mogelijkheid om kennis op te doen én inzichten met anderen te delen.

Dagvoorzitter Nathan de Groot opent het congres om 10.00 uur met de aankondiging van Jan de Boer, directeur van KWS Infra BV en voorzitter van de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland. Jan de Boer gaat in zijn presentatie in op recente ontwikkelingen in de asfaltbranche. Ontwikkelingen en innovaties in de asfaltsector zal hierin een rode draad zijn. Ron Peddemors van Rijkswaterstaat zal het stokje overnemen door de toekomstvisie van Rijkswaterstaat en de weg daar naar toe in het “Transistepad naar duurzame wegverharding” te schetsen. Dit is de opmaat naar een interactieve paneldiscussie met de zaal, opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een update van het Asfalt-Impuls programma. Waar staan we en waar gaan we naar toe.

Na de lunch zijn er 2 blokken. In het eerste blok zal onder andere de nieuwe PCR (ingang januari 2020)worden gepresenteerd. Tijdens het tweede blok zullen o.a. de laatste ontwikkelingen met betrekking tot ASPARi en PIM worden gepresenteerd.

Rond de klok van 15.30 uur wordt het congres afgesloten met een netwerkborrel en is er de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen met de exposanten te bespreken. In de expositieruimtes is er vanaf 9.00 uur ’s ochtends gedurende de gehele dag de mogelijkheid om elkaar in een prettige sfeer te ontmoeten en van gedachten te wisselen over de informatie van de sprekers, nieuws van de exposanten en andere ontwikkelingen uit de asfaltbranche.

De kosten voor deelname aan deze dag inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel bedragen € 165,- pp excl. BTW. Gedurende de dag zullen er foto’s worden gemaakt van het event. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatie. Door aan te melden stemt u in dat foto’s met uw afbeelding hiervoor mogen worden gebruikt.

Aanmelden kan hier >>>>>>>


Wij zien uit naar uw komst. Tot 10 december!

Up