Nieuws
Asfaltdag wordt asfaltwebinar

Asfaltdag wordt asfaltwebinar

In coronatijd gaan dingen soms anders dan anders. Ook met betrekking tot de Asfaltdag. Naast de inhoudelijk kant heeft de Asfaltdag ook een belangrijke netwerkfunctie. Dat laatste is in coronatijd niet mogelijk op een manier die past bij de Asfaltdag. Daarom is besloten om de Asfaltdag die dit jaar gepland staat op 8 december niet door te laten gaan. Betekent dit dan dat er op 8 december helemaal geen aandacht voor Asfalt is? Nee, zeker niet. Dit jaar zal er op 8 december een asfaltwebinar zijn!

In de afgelopen jaren heeft de Asfaltdag zich ontwikkeld tot een evenement waar jaarlijks zo’n 500 mensen betrokken bij de asfaltsector elkaar ontmoeten en zich laten informeren over de ontwikkelingen in en rondom de asfaltbranche. Vanwege de COVID-19 pandemie is het echter dit jaar helaas niet mogelijk zoveel mensen tegelijkertijd te ontvangen. Hiermee valt één van de belangrijkste pijlers onder de Asfaltdag, namelijk het elkaar ontmoeten, grotendeels weg. Omdat de Asfaltdag een laagdrempelig evenement is voor iedereen die geïnteresseerd is in Asfalt, willen wij ook niet aan de voorkant een selectie maken van wie wel en wie niet welkom is. Wij hebben daarom moeten besluiten de Asfaltdag te annuleren en gekozen voor een alternatief, namelijk een webinar.

Wat wel blijft is de datum. Op 8 december zal ’s middags een vervangend programma worden aangeboden in de vorm van een webinar.  De komende tijd zal op basis van de actualiteit een inspirerend programma worden samengesteld en volgt nadere informatie. Houd hiervoor onze berichtgeving in de gaten en reserveer alvast op 8 december de middag voor het asfaltwebinar.

Up