Nieuws
De VBW gaat digitaal

De VBW gaat digitaal

In een wereld waarin informatie steeds vaker digitaal tot ons komt gaat ook de VBW digitaal. Naast de website www.asfaltblij.nl zal er vanaf nu ook 3 tot 4 keer per jaar een korte en bondige digitale nieuwsbrief verschijnen. De eerste verschijnt in april.

Het delen van ontwikkelingen binnen de wereld van het asfalt vinden wij belangrijk. Door het 3 tot 4 keer per jaar uitbrengen van onze nieuwsbrief willen wij u enerzijds op de hoogte houden van de deze ontwikkelingen en anderzijds niet belasten met teveel nieuwsbrieven.

Naast de nieuwsbrief en de website blijven wij ook de Asfaltdag organiseren. Dit jaar zal de Asfaltdag plaatsvinden op 11 december. Zoals altijd staat deze dag in het teken van ontmoeten en kennisdelen. Een bezoek aan de Asfaltdag betekent dat u na afloop weer volledig op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van het asfalt.

Wij wensen u veel leesplezier.

Jan de Boer
Voorzitter Vakgroep Bitumineuze Werken

Op 5 maart 2018 is het Asfaltkwaliteitsloket geopend. Aan dit bij CROW ondergebrachte digitale loket kunnen innovatieve asfaltproducten worden aangeboden ter validatie van hun eigenschappen. Lees meer
Up