Nieuws
Nieuwe Atlas Copco Dynapac F1200CS voor Versluijs

Nieuwe Atlas Copco Dynapac F1200CS voor Versluijs

Onlangs leverde Van Der Spek Vianen aan Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluijs en Zoon B.V. een nieuwe Atlas Copco F1200CS af. De nieuwe Atlas Copco Dynapac F1200CS is uitgevoerd met een Tier 4 Final motor.

Versluijs loopt hiermee voorop als het gaat om duurzaam en met zo weinig mogelijk emissie-uitstoot asfalt te verwerken. De F1200CS is de opvolger van de F5C. De nieuwe F1200 heeft dezelfde afmetingen als zijn voorgangers, de F5C en de welbekende DF 45C. Groot voordeel van deze compacte afmetingen is dat men met de machine op moeilijk bereikbare plekken zonder problemen asfalt verwerken.

De Atlas Copco Dynapac F1200CS is een compacte asfaltafwerkmachine met een basisbreedte van 1,2 meter. De afwerkbalk is hydraulisch uitschuifbaar naar 2,4 meter. Buiten de nieuwe Deutz Tier 4 final motor zijn er verschillende zaken aan de F1200CS vernieuwd. De F1200CS is uitgevoerd met een modern ergonomisch bedienconcept, zo zijn de functie die het meest bediend moeten worden geplaatst binnen het handbereik van de machinist. De machine is stabiel door het nieuwe loopwerk, en doordat de koelfan hydraulisch is aangedreven is de machine ook een stuk stiller geworden. De F1200CS kan aangebouwd worden naar een maximale werkbreedte van 3,1 meter.

Versluys is al sinds 1898 actief op het gebied van aanleg en onderhoud van wegen in Hollands Midden. Vandaag de dag opereren ze onder de naam van Versluysgroep, ze zijn een modern goed geoutilleerd wegenbouw- en verkeerstechniekbedrijf en werken landelijk. Samen met hun dochters en deelnemingen beschikken ze over alle voor goede en veilige wegen noodzakelijke disciplines.

IMG_5890.JPG

Up